Restaurant

Restaurant Bougainville

Restaurant Bougainville is een bestemming op zich, met de mooiste, unieke en zintuiglijke gastronomische experience mogelijk – en deze beleving begint met persoonlijke aandacht, een elegante setting en een oogverblindend, panoramisch uitzicht op het centrum van Amsterdam.

 

 

Openingstijden: 24 uurs à-la-carte 
Adres     : Dam 27 
Website    : restaurantbougainville.com
Social Media : 

 Grand Café Krasnapolsky

Onder leiding van Chef Scott Valentine wordt in Grand Café Krasnapolsky onder signatuur van 3* Michelin Chef Jacob Jan Boerma een toegankelijk menu, bestaande uit klassiekers in een ‘Boerma’- jasje, geserveerd. Geniet van lunch- en dinergerechten, koffie- en theespecialiteiten en een bijzonder assortiment aan huisgemaakt gebak in de Cake Room. In de hors ‘d oeuvre bar, bereiden de Chefs live verse salades en kleine maaltijden.

 

 

Openingstijden: Maandag t/m Zondag 10.30-22.30
Adres     : Dam 9 
Website    : grandcafekrasnapolsky.nl
Social Media : 

Majestic

Als er één café is waarvan de naam perfect past bij het concept, dan is dat wel Majestic. Alles aan dit restaurant-café heeft namelijk een majestueze uitstraling. Bovendien biedt het grote terras, met loungebanken, een fantastisch uitzicht op de Dam.
Openingstijden: Zondag t/m donderdag 9.00 - 01.00 
        Vrijdag en zaterdag 9.00-3.00 
Adres     : Dam 3-7 
Website    : amsterdam-dam.com
Social Media : 

’t Nieuwe Kafe

Een heerlijk ontbijt, lunch, koffie met gebak, verfijnd dineren in een sfeer van nostalgie en allure is hier voor iedereen toegankelijk. Van vereniging tot Rotary, van personeelsfeest tot VIP ontvangst, uw wensen worden vormgegeven in een altijd verrassend en stijlvol concept, rekening houdend met uw budget. De Eggertzaal boven het Nieuwe Kafe is apart te huren, met een uniek uitzicht op de Dam. De zaal is geschikt voor onder andere recepties, partijen,theater, bioscoop, lezingen en vergaderingen.
Openingstijden: Maandag t/m Zondag 8.30 - 18.00 
Adres     : Eggertstraat 8 
Website    : nieuwe-kafe.nl
Social Media : 

The White Room

The White Room brengt een elegante, maar toegankelijke cuisine die bouwt op producten in hun optima forma. Ze geven samen met de kenmerkende zuren en specerijen van Jacob Jan Boerma invulling aan de illusie van wit. Herken- bare smaken keren daarbij op onverwachte wijze terug. Onlangs bekroond met een Michelinster!

 

 

Ontvangst tussen:
Lunch 12.00-13.30 donderdag t/m zaterdag
Diner 18.30-22.00 dinsdag t/m zaterdag
Adres      : Dam 9 
Website     : restaurantthewhiteroom.com
Social Media  : 

Restaurant The Kitchen

The Kitchen is een restaurant met internationale allure waar u gerechten vindt uit alle windstreken. Bij diverse kookeilanden worden à la minute gerechten bereid uit de Japanse, Italiaanse en Amerikaanse keuken. The Kitchen is zeven dagen per week geopend.
Openingstijden: Dinsdag t/m vrijdag 10.00-21.00 
        Zondag en maandag 11.00-21.00 
Adres     : Dam 1 
Website    : debijenkorf.nl
Social Media :  

PIZZERIA LA PIAZZA

Openingstijden: Maandag t/m Zondag 11.00 - 00.00 
Adres     : Paleisstraat 3 
Website    : pizzerialapiazza.nl
Social Media : 

RESTAURANT LA BOCA

Openingstijden: Maandag t/m Zondag 12.00 - 00.00 
Adres     : Paleisstraat 15 
Website    : laboca-restaurant.nl